Comoditats

RESIDÈNCIA

Gaudeix de la seguretat, tranquil·litat i privadesa de les habitacions de Can Teranga: les nostres habitacions donen al pati interior i tenen bany privat i wifi. Per a més informació i fotos de les habitacions clica aquí.

SALA POLIVALENT

Sala polivalent amb capacitat de fins a 50 persones, amb climatitzador i wifi, disponible per a reunions i festivitats segons demanda. Can Teranga també hi organitza activitats diverses com concerts i festes. Per a més informació sobre les nostres activitats clica aquí.

BAR RESTAURANT
Esmorzar

Inclòs per als hostes de la residència.

Buffet continental amb productes típics de la Casamance: melmelades artesanals de fruites locals (mango, papaia, mandarina, taronja) begudes típiques com el bissap, bouye (suc del  fruit del baobab), gingebre, etc.

Restaurant
  • Plat del dia: Yassa (arròs amb pollastre o peix), Tiéboudienne (arròs amb verdures i peix), Mafe (arròs amb salsa de cacauet i carn) i d’altres especialitats senegaleses
  • Carta : Amanides, diversos plats a base de peix, gambes, pollastre i carn, couscous, cuina mediterrània, hamburgueses, shawarma.
  • Servei de paquet de picnic, per emportar d’excursió.
  • El cap de setmana barbacoa típica de peix fresc